Sharing :

GANTI RUGI KES SAMAN FITNAH CECAH RATUSAN RIBU RINGGIT?

Liyana The Lawyer

Liyana The Lawyer

Adakah anda pernah difitnah? Terdapat beberapa kesan atau impak yang negatif bagi seseorang yang telah difitnah atau diviralkan di Media Sosial. Mereka yang dikecam ini akan berasa malu, dan reputasi terjejas akibat perkongsian oleh orang ramai.💣
.
⚖️ Ketahui prosedur sekiranya anda adalah salah seorang mangsa fitnah/viral.
.
🖋️ Langkah pertama ialah anda mestilah bertindak dengan segera dalam mengumpulkan semua bahan bukti dan screenshot semua bukti-bukti di Internet/Media Sosial.
.
🧑🏻‍✈‍ Laporkan kepada pihak polis dan dapatkan laporan polis rasmi bagi tindakan selanjutnya.
.
👩🏻‍⚖‍👨🏻‍⚖‍ Segera mendapatkan nasihat guaman daripada Peguam yang professional. Dalam memilih Peguam bagi mengendalikan kes anda, pastikan Peguam tersebut mempunyai lesen yang sah sebagai seorang Peguam.
.
📣 Adakah penting untuk melantik Peguam yang profesional bagi mengendalikan kes anda?
.
💎 Jawapannya : Ya, ianya amat penting kerana Peguam yang bakal dilantik ini akan melakukan kerja-kerja profesional untuk kes anda. Dan anda seharusnya mengenali latar belakang Peguam tersebut dan wajib untuk melantik Peguam yang berpengalaman dalam kes yang anda sedang hadapi.
.
🔖 Jadi, untuk mengenali Peguam-peguam yang profesional kami, anda perlu mendapatkan nasihat guaman terlebih dahulu. Di Tetuan Liyana & Co., kami memberikan tawaran yang hebat sepanjang bulan ini.
.
📞 Untuk tempahan slot, sila hubungi 012 364 0086 atau 012 364 7290.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram